
We zijn verheugd de nieuwe voorraad van onze oude Sheng Pu-erh thee aan te kondigen. Deze thee biedt unieke smaken, ontwikkeld door jarenlange zorgvuldige rijping.
Bijgevulde theeën:
-
Menghai, recept 8582 (1994 ): Oud, rijk en houtachtig.
-
Huang Yin Qinbing (Zhong Cha, 1997) : Fruitig, houtachtig en zacht.
-
Yiwu Zheng Shan Ye Sheng Cha (2000) : Evenwichtig, houtachtig en kruidig.
-
Chan Cha Yi Wei (2005) : houtachtig, kruidig en verfijnd
-
Dashueshan Ye Sheng Zi Ya (2003) : Wild, robuust en vol van lichaam.
-
Lan Yin Te Bing (Iron Press, 1997) : Sterk, aards en verouderd
-
Zi Tian, recept 7532 "Purple Sky" (1995): Diep, zacht en houtachtig.
-
Menghai Gushu Sheng Cha (2004) : zoet, zacht en aromatisch.
-
Mengku Yuanshi Sheng Cha (2005) : Zacht, bloemig en evenwichtig.
-
Jipin Yue Chen Yue Xiang Bing Cha (2004) : Aromatisch, fris en levendig.
Elke thee is gerijpt om zijn unieke karakter te ontwikkelen en biedt een rijke en bevredigende ervaring voor theeliefhebbers. Ontdek onze collectie en vind uw favoriet.