JOIN US FOR THE TEA AND CHOCOLATE PAIRING!

GENIET VAN EEN SYMFONIE VAN SMAAK MET THEE- EN CHOCOLADECOMBINATIE / 17 februari om 17:00 uur, Moychay Tea Culture Club

Kun je de smaak van chocolade versterken door er thee bij te drinken? Hoe creëer je thee- en chocoladecombinaties die de verborgen smaaknuances van beide onthullen? Ga mee op deze smaakreis samen met twee gerenommeerde professionals die toegewijd zijn aan hun vak.

De drijvende kracht achter deze sessie zijn de oprichter van Moychay en theeliefhebber Sergey Shevelev, en Rita Zamoschina – de oprichter en maker van Carambole Chocolate , die meerdere prestigieuze prijzen van de Academy of Chocolate in Londen heeft gewonnen. Samen zullen ze de ins en outs van het combineren van thee en chocolade toelichten.

Tijdens het evenement leert u hoe u diverse soorten thee kunt combineren met de beste ambachtelijke chocolade. U ontdekt de nuances van de textuur, het aroma, de intensiteit en de smaak van elk product, wat de smaakervaring kan verbeteren en nieuwe smaken kan onthullen.

Tijdens het evenement introduceren we onze Chocolate and Tea Pairings Gift Set , die bestaat uit 6 soorten unieke thee en 6 soorten zeldzame en speciale bean-to-bar chocolade van over de hele wereld, vakkundig voor u gecombineerd door Rita en Sergey Shevelev.

Geschreven door Anna Leona
Zoek vergelijkbare artikelen
event