Hoe puerh zo te zetten dat je uit je dak gaat?

In 2008 kwam het komische filmdebuut van rapper Basta uit, “De Theezuiper”, en het gelijknamige nummer samen met rapper Goof. Hierin wordt Puerh vergeleken met drugs, zowel qua uitwerking als qua gewildheid als smokkelwaar. En het internet, dat was het internet.

Veel is gezegd over de prachtige thee Puerh maar, naar het zich aan laat zien (met name aan de hand van de veelgestelde vragen in onze geliefde zoekmachine), wordt het belangrijkste verzwegen: men weet niet hoe de puerh zo te zetten dat je ervan uit je dak gaat! (bovendien weet men niet hoe de Puerh correct bereidt om uit je plaat te gaan, hoe Da Hong Pao je bij de lurven grijpt, hoe Tieguanyin je in de kladden pakt, hoe Basta zijn Puerh bereidt, hoe je toch van de Chinese thee Puerh uit je plaat kunt gaan, de thee waar je een trip van krijgt, hoe de thee Puerh zo te zetten dat je lekker stoned wordt, Tieguanyin-dronkenschap, het narcotische effect van Puerh, en ze hebben er natuurlijk al helemaal geen voorstelling van hoe high Tieguanini je maakt). Nou ja, er is eigenlijk heel veel wat men niet weet. En dan te bedenken hoeveel theespecialisten en puerhkenners er wel niet zijn, die alles weten en de kaken stijf op elkaar houden!

Jarenlang houden ze het geheim voor het volk verborgen, en zelfs Wikileaks heeft dit grootse MYSTERIE niet uit de doeken kunnen doen.

Maar wij van moychay.ru, de echte strijders voor vrijheid, gelijkheid en broederschap, wij zullen dat tot op heden voor u allen ondoordringbare geheim blootleggen!!!

 

 

Welnu, dames en heren, wij vragen uw aandacht voor een uniek © Recept:

 

HOE DE PUERH CORRECT TE ZETTEN, OPDAT JE ER HELEMAAL VAN GAAT TRIPPEN

(spacen, uit je dak of plaat gaan, er high van wordt, de thee je bij de lurven alsmede kladden grijpt, je goed knockout gaat, er flink stoned van wordt, er helemaal warm van loopt, je er een enorme vibe van krijgt, er lekker hard op gaat, in de zevende hemel belandt),

 

Let allemaal goed op en knoop dit alles stevig in uw oren:

 1. Koop 10 schijfjes 279-jarige Puerh uit de factorij Pu Man Dan Sun Hua Kan Qun Wyn

Ding Cha Chang (uiteraard bij ons, op Moychay.nl, want op alle andere plekken is de Puerh allerbelabberdst, halfverrot, dof, voorzien van vis- en mosselenlucht, veel te jong en totaal ongeschikt om op te trippen, alleen van onze thee gaat u werkelijk uit uw dak ende plaat!!!)

 1. Ga naar huis, helemaal in uw nopjes, vervuld van voorpret over de megatrip van de eeuw!
 2. Eenmaal thuisgekomen, tref alle voorbereidingen om u open te stellen voor de maximale bevrediging door het komende Gebeuren – zet alle bronnen van externe prikkels uit (mobiel, pager, internet, televisie, radio, breng uw kleine zusje naar het kinderdagverblijf) en bereid u voor op het Grootse Ritueel der Bereiding van de Echte Gigatrippuerh (GRBEGTP). Voor nog meer effect kunt u op uw muziekinstallatie de modieuze Russische hiphoprap van de rappers Noggano Basta en Goof opzetten, de theezuipers tssh tssh boem, of de in bijzonder ingewijde kringen niet minder modieuze Chinese volksrijmpjes Gu Tsyn Tiwu-tiwu-piwu; dat is zeer bevorderlijk voor de bereiding van de echte bruisende puerh, door hem te vervullen van de energie van de trip en de vibraties van de kosmos.
 3. Neem een verzinkte of geëmailleerde emmer, bij voorkeur 10-12 liter. Als u die niet heeft, kunt u ook een grote pan nemen, maar in geen geval kleiner dan drie liter, anders tript u maar matig en zeker niet naar behoren.
 4. Vul de emmer met water. Het maakt niet uit wat voor water, uit de kraan of gewoon uit een plas (mocht de waterleiding zijn afgesloten) – al die fabeltjes over "het juiste water" zijn voor leken, als u op de puerh lekker hard wilt gaan maakt het geen bal uit wat voor water u daarbij gebruikt! Hoofdzaak is om over het water de mantra "O grote watergeest, laat de thee koken als een beest" de hele tijd te blijven herhalen, tot het kookt en de geweldige trippuerh tevoorschijn komt.
 5. Zet de emmer op het gas (op de inductie- of keramische plaat, boven het haard- of kampvuur), breng het water aan de kook, u kunt het flink laten doorkoken (om alle benzine te laten verdampen als u water uit een plas gebruikt).
 6. Als u inderdaad een emmer gebruikt, gooi dan alle tien de puerhschijfjes erin; in het geval van een pan neemt u er drie of vier.
 7. Laat het geheel een minuut of 20-30 stevig doorkoken, gewoon no-nonsense op zijn bouwvakkers, opdat alle werkzame pretstoffen uit de puerh in het aftreksel gaan zitten, om helemaal zeker te zijn van een goed resultaat.
 8. Om de goede ervaring helemaal compleet te maken, en ervoor te zorgen dat niets de echte, krachtige trip en roes in de weg kan staan: doe er een paar pakjes maté van 250 gram per stuk bij, een gram of 15-20 van het Boerjatische kruid sagan-dailja, een halve kilo koedingthee (uit de hulstfamilie, een energetisch sterke plant), een gram of 30 gedroogde ginseng, twee of drie flesjes aftreksel van eleutherococcus, een snufje gember en, voor de echte scherpte van de ervaring, een paar chili- of tobascopepertjes, naar smaak te doseren.
 9. Zet het gas uit en laat het geheel een minuut of 10-15 staan om het zetsel op de bodemvan de emmer te laten bezinken.
 10. Dat is dat, uw WONDERDRANK is klaar!
 11. Adem uit. Ga staan in de houding van een verstandige mens die klaar is voor de allerbelangrijkste reis van zijn leven.
 12. Bereid u moreel voor op de overgang tot andere werelden en dimensies.
 13. Ratel 1001 keer de mantra op: "O wonderthee, kom, sleur mij mee".
 14. Grijp de emmer stevig met beide handen vast en sla de hele inhoud in één teug achterover!
 15. Het totale resultaat is absoluut gegarandeerd!!! Als er desondanks iets niet goed gaat, klikt u hier.
 16. Om het authentieke effect te bereiken, dient u het GRBEGTP gedurende een jaar dagelijks te herhalen.
 17. Zij die dit ritueel regelmatig uitvoeren, bereiken een ongeëvenaarde, verruimde en verlichte bewustzijnstoestand, verkrijgen de vaardigheid te vliegen, andermans gedachten te lezen, met vogels en trollen te converseren, de toekomst te voorspellen en nog veel meer.

 

© Sergej Theegoeroe Shifu Meester Specialist Kenner (onderstreep wat u het meest aanstaat) Sjevelev

NIET op te vatten als handleiding. Dit artikel is satire.

Written by Sergey Shevelev